Dorëzimi

Transporti

SHPENZIMET E TRANSPORTIT

Të gjitha porositë janë dërguar ADEX courier.

Për porositë në Kosovë transporti kushton 7 €

Për porositë në Shqipëri transporti është falas!.

Të gjitha çmimet përfshijnë 24% TVSH.

Një email konfirmimi dërgohet automatikisht në postën tuaj të regjistruar pas përfundimit të porosisë. Ju mund të kontrolloni nëse porosia juaj përfshin të gjitha të dhënat e regjistruara të regjistruara në mënyrë të saktë dhe nëse nuk na kontaktoni në +355 045 60 1969 Ose dërgoni një email tek orders@teleshop-albania.com.

Në rast se nuk merrni një email konfirmimi, porosia juaj nuk u kalua me sukses.

Artikujt që tregohen si "të disponueshëm" dërgohen brenda 3-4 ditëve në Shqipëri dhe 5-6 ditësh në Kosovë (pasi që vendosni porosinë tuaj deri në orën 14:00) me ADEX Courier. Në rast se një ose më shumë produkte nuk janë të disponueshme ne do të telefonojmë ose do t'ju dërgojmë me email për t'ju informuar për statusin e porosisë tuaj.