• TRANSPORT I SHPEJTË
    deri ne shtepinë tuaj
  • POROSI NËPERMJET TELEFONIT
  • THIRRNI PRAPA
    Vendosni këtu të dhënat e kontaktit!
  • ZBULO I PARI

Kushtet e Përdorimit

Mirë se vini në dyqanin tonë në internet www.teleshop-albania.com Ekspozita, e cila i përket kompanisë "Teleshop Albania", gjendet në Tiranë,

Qasja dhe përdorimi i kësaj faqe interneti nga çdo vizitor i regjistruar ose jo do të qeveriset nga kushtet e përdorimit dhe funksionimit të faqes së internetit.

 

Çdo vizitor, përdorues apo klient i dyqanit nën emrin e faqes së internetit www.teleshop-albania.com para se të qaseni, shfletoni dhe në çfarëdo mënyre duke përdorur këtë faqe (si: regjistrimi, urdhërimi online, shfletoni, kërkoni bukuri dhe këshilla shëndetësore, transaksion , deklaron në mënyrë të qartë, shprehimisht dhe pa rezerva se i pranon plotësisht kushtet e përdorimit dhe funksionimit të faqes së internetit dhe çdo kusht tjetër që plotëson kërkesat e ligjit dhe mund të gjendet në këtë faqe interneti, jo i zbatueshëm për termat e mëposhtëm: urdhërimin, pagesën, dorëzimin, politikën e kthimit (këto kushte duke shtuar termat që janë në pozitat e mësipërme janë pjesë e kushteve të transaksioneve me www.teleshop-albania.com në çdo kusht tjetër që plotëson kërkesat e ligjit dhe mund të gjendet brenda kësaj faqe interneti, përtej këtij teksti.Pranimi i pakushtëzuar i kushteve të mësipërme është një kusht i qasjes dhe përdorimit të kësaj faqe interneti.

Pranimi i termave është i natyrshëm në një vend të dukshëm dhe qasja në to do të tregohet dhe lehtësohet nga e përshtatshme, sipas etikës së biznesit. Termat e përmbajtura në këtë faqe, të cilat janë formuluar paraprakisht për kontratat e ardhshme, detyrojnë konsumatorin, sa i përket kërkesave të ligjit, të udhëzohen, domethënë, ekzistenca e tyre nga dyqani ynë online dhe i jep mundësi konsumatorit për të marrë njohuri aktuale të përmbajtjes së tyre (Neni 2 Par. 1 N.2251 / 1994). Regjistrimi i përdoruesit në këtë faqe përbën një pranim automatik dhe të pakushtëzuar të termave dhe kushteve të faqes dhe transaksioni me dyqanin e internetit ofarmakopoiosmou.gr përbën një pranim automatik dhe të pakushtëzuar të kushteve të tregtisë në përgjithësi.

 

Ju lutemi lexoni me kujdes kushtet e mëposhtme dhe kushtet e tjera më sipër, para se të ndërmarrni ndonjë veprim, bashkëveprim, akses, transaksion dhe përdorim të kësaj faqeje interneti dhe si ju i përmbushni ato.

Termat dhe kushtet - Politika e privatësisë

Termat dhe kushtet e ekspozitës www.teleshop-albania.com dhe Politikës së Privatësisë përshkruajnë:

  1. Mbledhja e të dhënave personale për përdoruesit, anëtarët dhe klientët e ekspozitës www.teleshop-albania.com.
  2. Përdorimi i këtyre të dhënave nga eshop sipas termave dhe kushteve të përshkruara në këtë faqe.

 

Dyqani ynë online mbledh vetëm informacione personale që është absolutisht e nevojshme për të lejuar dërgimin e produkteve në adresën dhe emrin e klientit. Shtetet eshop dhe klienti pranojnë se të dhënat personale të mbledhura nga www.teleshop-albania.com dhe duke iu referuar klientit do të përdoren për menaxhimin e rendit dhe promovimin dhe ekzekutimin e marrëveshjes tregtare. Ky informacion do të përdoret për fushatat e ardhshme promocionale të krijuara nga eshop.

 

Si përdorues i dyqanit tonë, konsiderohet çdokush që hyn në ekspozitën në internet, duke synuar blerjen e një ose më shumë produkteve në dispozicion të tij, domethënë në dyqanin online www.teleshop-albania.com

 

Anëtarët e eshop-it konsiderohen abonentë të saj, duke synuar vendosjen e një urdhri, blerjen e plotë ose informimin për fushatat promocionale të eshop-it. Ata regjistrohen si Konsumatorë përmes fushës "Regjistrohu si Anëtar" ose "Regjistrohu si Vizitor" në ekspozitën tonë dhe / ose përmes llogarisë "Krijo llogari" dhe / ose nëpërmjet Regjistrimit të Buletinit.

 

Duke hyrë, duke shfletuar, duke përdorur, regjistruar ose duke vendosur një urdhër në ekspozitën, ju plotësisht dhe pa kushte i pranoni këto Kushte dhe Kushte Përdorimi.

 

Informacioni juaj personal mund të përdoret për:

- për të siguruar transaksion të qetë dhe efektiv në mes të konsumatorëve dhe eshop

- për të matur trafikun e faqes sonë të internetit dhe

- për të vlerësuar përdorimin e faqeve, produkteve dhe shërbimeve tona dhe për të kuptuar zakonet tuaja të shfletimit dhe blerjeve

 

www.teleshop-albania.com nuk i zbulon palëve të treta ndonjë të dhënë personale të klientëve / përdoruesve të saj pa pëlqimin e tyre të mëparshëm.