Rregullat e Konkursit

Rregullat e Konkursit

Ofertat, Zbritjet e Cmimeve, Dhuratat dhe Cmimet Promocionale ne piken qe pranohen nga Ligji i Aplikueshem jane lehtesisht te identifikueshme.

Aksesi ne kushtet qe Ofertat, Zbritjet e Cmimeve, Dhuratat dhe Cmimet Promocionale jane lehtesisht te aksesueshme.

Dergimi i dhuratave ose cmimeve promocionale per qellime reklamuese eshte e lejueshme dhe e pranueshme nga Ligji ne fuqi.

Veprimet promocionale qe mbartin dhurata ose promocione jane te lejueshme deri ne piken qe dhuratat skadojne ose stoku mbaron.

Dyqani Online me respekt per privatesine tuaj nuk do ju dergoje kurre Emaile (Spam) per te cilat ju nuk jeni regjistruar.

Vizitoret e Teleshop-Albania.com jane te vullnetshem dhe pranojne qe te marrin mesazhe ose emaile Promocionale, Oferta dhe Zbritje Cmimesh duke u regjistruar ne dergimin e emaileve me te reja ose duke shkembyer Emaile ose Mesazhe me Dyqanin Online.