Si te Porosisni

Si të kryeni një porosi

Ekzistojnë tre mënyra për të porositur nga Teleshop Albania

  1. Porosit në www.teleshop-albania.com

Ju mund të vendosni porosinë tuaj në faqen tonë të internetit 24/7. Nëse e plotësoni porosinë tuaj në orë jashtë orarit (09:00 - 17:00 e hënë-e premte janë orët e punës), porosia juaj konsiderohet si urdhër i ditës së ardhshme.

Shtoni produktet në karrocë tuaj. Vazhdoni të blini ose zgjidhni të përfundoni porosinë tuaj dhe arka. Gjatë shfletimit tuaj në eshop tonë ju mund të kontrolloni karrocë tuaj dhe të shtoni ose hiqni sendet, ndryshoni sasitë në çdo kohë. Para se të plotësoni porosinë tuaj, kontrolloni të gjitha produktet e porositura dhe sasitë e tyre siç tregohet në qerren tuaj. Zgjidhni nëse doni të vazhdoni dhe arka si anëtar i regjistruar ose mysafiri dhe plotësoni informacionin e nevojshëm për të vazhduar. Ne ju sugjerojmë të regjistroheni si anëtarë në mënyrë që të ruani të dhënat tuaja, të kurseni kohë në porosinë tuaj të ardhshme dhe të informoheni për lajmet, uljet dhe promovimet më të fundit.

Duke finalizuar blerjen tuaj do të merrni një email të automatizuar konfirmimi me të dhënat tuaja të porositjes. Për shërbimin tuaj më të mirë, mund të kontrolloni historinë e urdhrave dhe transaksioneve me dyqanin tonë në internet në llogarinë tuaj.

  1. Porosi nga telefoni:

Na telefononi ose kërkoni një thirrje nga ne.

Ju mund të bëni një porosi nga telefoni duke kontaktuar në numrin +355 045 60 1969 ose të kërkoni të telefononi përsëri me nënshkrimin e formularit në ditët në vazhdim (e hënë-e premte 09:00 – 21:00). Ne do të dërgojmë porosinë tuaj brenda 24-48 orëve. Qendra jonë e thirrjeve do të kërkojë numrin tuaj të postës elektronike dhe celularit.

  1. Porosi nga Emaili

Ju mund të vendosni porosinë tuaj përmes emailit në orders@teleshop-albania.com. Shkruani numrin e aksioneve dhe emrin e produktit dhe një nga përfaqësuesit tanë ju kontaktoj sa më shpejt që të jetë e mundur.

Çmimet dhe promovimet e produkteve kanë të drejtë vetëm për blerjet e vendosura në www.teleshop-albania.com në një nga tre metodat e mësipërme.

Kontrata juaj me kompaninë tonë konsiderohet e themeluar vetëm kur ju merrni një konfirmim për porosinë e porosisë për porosinë tuaj nga dyqani ynë online. Përdoruesit e dyqanit tonë online duhet të sigurojnë e-mailin e tyre të vlefshëm kur urdhëron produktet. Kontrata me dyqanin tonë online mund të zgjidhet në gjuhën greke dhe angleze.