Rreth nesh

KUSH JEMI

Teleshop Albania u themela në Qershor 2015 nën kujdesin e E-Production International për të prezantuar në tregun shqiptar produkte mjaft cilësore të brandeve më të njohur ndërkombëtare . Strategjia e marketingut dhe politika e shitjeve është inovatore dhe të shumëfishta duke krijuar një ndërveprim bashkëkohor me mediat dhe konsumatorin shqiptar.

Që kur shkenca zbuloi sekretin për t’u dukur dhe për t’ju ndjerë më të rinj dhe më të shëndetshëm, Teleshop Albania mori përsipër të përmirësoj cdo ditë jetën e shqiptarëve me produkte të bukurisë, shëndetit dhe të kujdesit personal.